En gråtkvalt Trine Losvik Holterman under verdensdagen for selvmordsforebygging:

– Går sakte fremover

– Selvmordet var som et jordskjelv. Det påførte meg sjokk, savn, skyldfølelse, smerte og fortvilelse.

Markering: Det ble mange klemmer og tårer da Trine Losvik Holterman, leder i LEVE Troms, holdt tale i Generalhagen mandag kveld om morens selvmord.   Foto: Håkon Wikan

nyheter

Mandag kveld var det duket for markering av verdensdagen for selvmordsforebygging i Generalhagen. En av talerne var Trine Losvik Holterman som snakket om tapet av moren som skjedde i 2016.

– Jeg forstår ikke hvorfor hun valgte en sånn utvei. Mamma og jeg hadde en stilltiende avtale om å ta vare på hverandre. Hun skulle bli bestemor til mine barn og jeg skulle ta vare på henne når hun ble skikkelig gammel, sa Losvik Holterman til de rundt 170 fremmøtte i Generalhagen.