Samlet 1.700 mennesker

– Det betyr veldig mye at så mange kom. Men jeg har større ambisjoner, sier stafettleder Ole-Jonny Korsgaard.

Første gang: Harstad fikk kjenne på fellesskap, stemning og gode opplevelser under Stafett for livet på Stangnes idrettspark lørdag og søndag. Harstads ordfører Marianne Bremnes, generalsekretær i Kreftforeningen, Anne Lise Ryel og stafettleder Ole-Jonny Korsgaard sier seg glade og stolte over innsatsen. FOTO: HÅKON WIKAN  Foto: HÅKON WIKAN

nyheter

Etter tellinga var ferdig på Stangnes idrettspark søndag, kan Korsgaard opplyse at Stafett for livet samlet 1 600-1 700 mennesker under arrangementet. Av dem deltok 1 115 personer som løp eller gikk på ulike tidspunkt i løpet av 24 timer på friidrettsbanen.

– Neste år kommer det til å ta helt av. Da skjønner folk hva arrangementet går ut på. Harstad har en gjeng frivillige rundt denne saken som er blant de sterkeste i landet, sier Korsgaard.