Verdensdagen for selvmordsforebygging:

– Trenger mer åpenhet

I 2016 var det 614 personer som valgte å ta sitt eget liv.

MARKERING: Leder i LEVE Troms, Trine Losvik Holterman (t.v.), sammen med gruppa i Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, som jobber med markeringen av verdensdagen for selvmordsforebygging lokalt. Den er 10. september er dagen. Fra venstre: Kurt Holterman, Anne-Grete Vollan, Lisa-Mari Magnussen, Sandra Marlen Magnussen, Kristin Fredriksen, Julie Fredriksen, Vivi Beate Fredriksen, Rikke Rindahl og Trine Losvik Holterman.   Foto: Tore Skadal

nyheter

Rundt dem er det en stor gruppe av mennesker som er berørt av bortgangen. Familier, venner og arbeidskollegaer.

– Vi ønsker åpenhet om temaet og vi vil mandag 10. september om kvelden ha en markering i Generalhagen i Harstad med taler, musikk og lystenning, sier Trine Losvik Holtermann, som er fylkesleder i Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, Leve Troms.