«Muscial Highlights 2018»:

Rockeren som ble korsanger

Han var en rocker, som for 18 år siden ble fanget av korvenner fra Ervik.

INNSPURT: Torsdag ettermiddag var det siste innspurt til korsatsingen «Musical Highlights». Her jobbes koreograf, Marianne S. Nordeng, med Owe N. Krolmanis til et nummer i «The Lion King», Bak ser vi Tord Bergersen.   Foto: Tore Skadal

nyheter

Torsdag ettermiddag mottok Owe N. Krolmanis instruksjoner fra koreograf Marianne Noreng. Ved side av står slektning, Tord Bergersen, med en større rekvisitt, som skal brukes i scener fra «The Lion King».

– Jeg var i sin tid med for 18 år siden da koret Bel Chorus ble dannet her i Harstad. Blant annet sammen med Tord. Vi er fire fra samme familie som er med på denne musikalen, forteller Krolmanis, mens han har en liten pause i koreografien til The Lion King.