Aktiv Media i Harstad: – Trist at vi ikke får tillit i Glød

Aktiv Media fikk mandag beskjed fra SNN om at heller ikke de er aktuelle for oppdrag under Glød-arrangementet i Harstad. – Trist at de ikke har tillit til at vi kan levere, sier Ketil Eilertsen.

KAN LEVERE: Ketil Eilertsen i Aktiv Media har kompetanse og utstyr, men som andre i arrangør- og produksjonsbransjen i nord, blir det ingen oppdrag i forbindelse med Glød-konserten. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Eilertsen er daglig leder i Aktiv Media, som er et av de eldste selskapene som driver med tv-produksjon i regionen. Da det ble kjent at Sparebanken Nord-Norge (SNN) har gitt eventselskapet Gyro fra Oslo hovedansvaret for arrangementene banken skal arrangere i Harstad i forbindelse med Glød 22. september, reagerte flere fra event- og kulturbransjen i nord.

Festivalsjef for Bukta, Lasse Lauritz Pettersen, mener en stor aktør som SNN burde være sitt ansvar bevisst og bygge kompetanse lokalt, slik at kulturnæringa i nord får utvikle seg.