Eriksson blir utfordret av Harstad Tidende på hva han synes om SNN sitt valg av eventbyrået Gyro fra Oslo, når det skal arrangeres Glød-konsert i Harstad 22. september.

Personlig synes han forklaringen fra SNN er underlig.

– Når SNN sier offentlig at det ikke er mulig å finne kompetanse til å gjøre dette i nord, så sender de sørover et signal som er veldig uheldig for landsdelen, sier Eriksson.

Les mer: - Trist at vi ikke får tillit under Glød

Han har selv argumentert på egen Facebookside for den sterke kompetansen som faktisk finnes på event- og sceneproduksjon i nord.

– For å utvikle næringen er det et minstekrav at våre egne institusjoner, kommuner og banker kjøper kompetansen, mener han.

Flere har sagt seg enige med Eriksson via hans Facebookside, om at de synes utspillet var uheldig. Det er også blitt nevnt at noen i bransjen er engstelige for å uttale seg om banken i denne saken.

Eriksson produserte i 2015 åpningsshowet til Arctic Race på kaia i Harstad, med livescene, og direktesendt TV fra lagpresentasjoner. Da med seks nordnorske produksjonsbedrifter på lønningslista.

I sommer har han produsert arrangementer både på Moldejazz og North Sea Jazz Festival i Nederland, der nordnorske aktører har bidratt både på produksjon, lyd, video og lys. Den erfarne produsenten er klar på at kompetansen i nord absolutt ikke står tilbake for kompetanse sørpå.