Rekordstor delegasjon fra Harstad drar til oljemessen i Stavanger

Starter i neste uke.

Til Stavanger: Foran fra venstre: prosjektleder Olav Kjell Hæreid, ordfører Marianne Bremnes, rådgiver Kunnskapsparken Nord, Guro Rue Johnsen og salgssjef Teknor Jonny Stiby. Bak står Daglig leder hos Hamek Peter Slump, teknisk leder Polarkonsult,Terje Richardsen, daglig leder i Teknor Torstein Broderstad, salgssjef Hamek Rune Brannfjell, næringssjef Bjørn Akselsen, informasjonssjef Øivind Arvola, rådmann Hugo Thode Hansen, daglig leder Kunnskapsparken Nord Trond Slettbakk og daglig leder Harstad Elektro Arild Albrigtsen. Foto: Odd Leif Andreassen 

- Byen har den største tørrdokka. Denne må vi tøre å vise fram der nede.

nyheter

De skal slåss om oppmerksomheten med aktører fra 40 land, og i 2016 var det mer enn 65.000 som besøkte messeområdet i Stavanger.

Harstad/Lenvik-standen er den del av en større nordnorsk stand på rundt 300 kvadratmeter. Messa har totalt 20.000 kvadratmeter utstillingsplass, fordelt på 11 haller.