Brannalarm i Harstad: Rundt klokken 2330 rykket nødetatene ut til Amfi Kanebogen etter at en automatisk alarm ble utløst. - Mannskaper er på stedet nå og sjekker, sier operasjonsleder klokken 2343 tirsdag kveld. Et kvarter senere får vi vite at det er eksos fra en bil som har utløst brannalarmen. Ellers er alt vel på stedet.

14 fikk bot: Politiet i Bodø forteller at de tirsdag ettermiddag har hatt lserkontroll i Junkerveien. - 14 førere fikk forenklet forelegg for å kjøre for fort i 30-sonen. Høyeste hastighet 49 km/t, melder politiet klokken 19.

Trailer i bergveggen: I Bustneslia i Rana har politiet fått melding om en trailer som har gått i bergveggen. Nødetatene rykket ut rundt klokken 18 tirsdag og møtte der en fører med mindre personskader. - Sjekkes av ambulanse, skriver politiet som også advarer mot oljesøl og manuell trafikkdirigering på stedet.

Fant båt: I Nordland er en rød 14 fots båt funnet ved Ramberg. Båten har påhengsmotor HK Mariner. - Eier kan kontakte politiet på 02800 for kontakt med person som har funnet og tatt vare på båten.

Blålys og sirener i Harstad: Politiet har kjørt kjørte raskt gjennom Harstad med sirener og blålys fra klokken 17 og gjennom dagen tirsdag. - Det er øvelseskjøring, sier politiet når vi ringer for å høre hva som skjer.

Fire måtte til legevakta: Rundt klokken 12 kolliderte to biler ved Mosheim-krysset i Brønnøysund i Nordland. To biler med til sammen fire personer var involvert. Alle ble sendt til legevakta. - Det er mistanke om brudd på vikeplikt. Politiet oppretter sak.

Kjørte alt for fort: I Nordland har politiet gjennomført fartskontroll i Svartistunnelen på Meløy. Resultatet ble tre forenklede forelegg. - Høyeste hastighet var 112 km/t i 80-sonen.

Kjørte rundt på elektrisk rullestol: Politiet fikk mandag kveld melding om tre barn som kjørte rundt på en elektrisk rullestol. - De skapte farlige trafikale situasjoner. Politipatruljen fikk tatt en alvorsprat med barna, sier politiet. Foreldrene ble kontaktet.

Tørrkoking: Mandag kveld meldte politiet i Troms om tørrkoking i en bolig. - Nødetater rykket ut til stedet. Der viste det seg at en person har pustet inn noe røyk. Det skal ikke ha brent noen steder.