Stunt:  E-6; Rombakksbrua. Ukjent maskert mann klatrer opp langs wirere. Nødetatene er på stedet. Brua stengt av våre mannskaper, melder Nordland Politidistrikt. Klokken 2120 melder Nødetatene at de avslutter. - Intet funn av mannen. Det ble benyttet drone for å sjekke ut brotårene. Likeså har vannscooter tilhørende brann sjekket ut langs land. E-6 åpnes straks for fri ferdsel, melder politiet.

Ulykke: Tirsdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom to biler ved Kanstadkrysset, på E10 i Lødingen, der den ene bilen kjørte på den andre. Ifølge politiet ble tre personer fraktet bort i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det blir opprettet sak i forbindelse med hendelsen.

Brann: Nødetatene på Andøya fikk mandag ettermiddag melding om brann i en fryseboks. - Det skal ikke være noen i huset. Fra stedet melder brannvesenet at det er snakk om kortslutning i fryseboksen, ikke brann. - Ikke så alvorlig som antatt, vi snur, sier politiet.

Bilulykke: En kvinne har mistet lappen etter en bilulykke i Nordland på E10 vest for Gimsøystraumbrua. En bil havnet helt utenfor veibanen, og inni fant politiet en kvinne som var bevisst og kunne kommunisere. - Bilen har kjørt ut i en venstresving etter å ha passert motgående kjørefelt. Kvinnen i 60-årene fikk beslaglagt førerkortet, forteller politiet rundt klokken 1220.

Må betale etter å ha urinert: Politiet i Tromsø melder sent mandag at de anmelder en person for å urinere på offentlig sted. - Mannen ble tatt i sentrum, sier politiet.

Veide for mye: En utenlandsk bil med henger ble stoppet i Rana i Nordland sent mandag kveld. - Tillatt totalvekt er 7.000 kilo. Ekvipasjen veide 13.300 kilo, meldte politiet. Etter noen timer forteller politiet at sjåføren fikk 10.000 kroner i bot.

Båt på rek: Mandag ble det observert en båt på rek ved Sørrollnes. - En åtte fots gummibåt er tatt hånd om. Info fås hos politiet på telefon 02800.