Ser enden på et åtte år gammelt kjempeprosjekt:

Kjører restaurert jeep fra krigens dager tur/retur Normandie

25. januar 1945 ble den bygd på en produksjonslinje i USA. I årevis har Stefan Strand berget, restaurert og satt i stand de over 70 år gamle delene til det som er i ferd med å bli en totalrenovert MB Willys Jeep.

AUTENTISK Når jeepen står ferdig montert skal alt være så autentisk som mulig, forteller Terje Mikalsen (t.v.) og Stefan Strand.  Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Prosjektet har kostet det han selv definerer som «astronomiske summer», og har tatt tusenvis av timer. Nå ser han lyset i tunnelen.

Eventyrlig reise

I løpet av september skal bilen stå ferdig montert og kjøres til Biltilsynet for registrering. I mai neste år tar den pensjonerte buss- og lastebilteknikeren med seg kompisen og bilentusiasten Terje Mikalsen på en eventyrlig reise de har planlagt sammen i flere år. Da blir jeepen kjørt over 4000 kilometer tur/retur Normandie i Frankrike.