Her er de påmeldte

Generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen, ordfører Marianne Bremnes og lokal stafettgeneral Ole-Jonny Korsgaard skal foreta den høytidelige åpningen av Stafett for livet.
nyheter

Det skjer nøyaktig klokken 12 lørdag 8. september.

Harstad er den eneste byen i Nord-Norge som så langt har fått tildelt et slikt arrangement.

– Det vil skje noe hele døgnet, og jeg kan love boost hele tiden, sier Ole-Jonny Korsgaard.

Her er lagene som er påmeldt hittil:

Bergseng skole, med lagkaptein Lisa Marie Hansen. Blodkreftforeningen Nord-Norge, med lagkaptein Margrethe H. Larsen. CrossFit Harstad ved Catrine Rolness. DNB ved Katrine Adolfsen. (Banken stiller med 11 deltakere), El Jon med lagkaptein Trygve Rysett. Enhet for bo og oppfølging avdeling nattjenesten dag og avlastning ved Tore Meltzer (15 deltakere), Frisklivssentralen Harstad ved Dagrun Weines, Hard Coor ved Gabrielle Vaeng (15 deltakere), Harstad Alpinklubb ved Trond Viggo Opdal. Harstad Røde Kors Hjelpekorps ved Silje Nakken. Helse og mestring, ved Ingeborg Skjervum. IK Hind med lagkaptein Mette Stattin. Kleiving ved Vebjørn Kleiving, Kreftforeningen Harstad ved Rita Thomassen (12 deltakere), Nordsia ved Ron Torbjørnsen, Pelican Rouge ved Torhill Hauso, PPT/OT Troms Fylke ved Svein-Arild Arntsen, Sangkoret Lurlokk ved Sigrid Stamnes, Solskinnslaget ved Solskinnslaget. Team 6847 Trond Arne Liavik, Team Andrea ved Mette Bruun (17 deltakere), Team FC! ved Siril Leirvik, Team Løvåsen ved Majlén Henriksen, Team Reidun ved Gry Tove Raum, XXL Harstad ved Lars Ingebrigtsen.

– Det er veldig enkelt å melde seg på. Gå inn på Stafett for livet. Nederst på siden står det «registrerer nytt lag», sier Ole-Jonny Korsgaard.