Med godværet eksploderte båtsalget i Harstad

Dårlig vær bidro til labert båtsalg i mai og juni hos Harstad Marina og Biltrend på Stangnes. I juli har pilene kun pekt oppover.

bruktbåter: Mads Johansen ved Harstad Marinas bruktbåthavn i bakgrunnen sier båtsalget tok seg kraftig opp i juli måned. – Også august og september kan by på mye flott båtvær, og normalt er også disse gode salgsmåneder for oss, sier Johansen. Foto: Andreas Isachsen  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Båtselger Mads Johansen hos Harstad Marina melder om et totalt båtsalg hittil i år som er litt bedre enn på samme tidspunkt som i fjor, til tross for at de har valgt å kutte ut vannscootere i sitt sortiment.

Selger mye brukte båter

– Vi valgte å kutte ut vannscootere på grunn av det negative fokuset rundt disse, samt de usikre reglene rundt bruken av vannscootere, som varierer fra kommune til kommune, forteller Johansen.