Begynner å få finmotorikken tilbake etter hjerneoperasjonen:

– Må lære meg å spille og synge på nye måter

Bare 17 dager etter å ha operert en svulst fra hjernen opptrådte Magnus Wærness på et tre timer langt show. Det med knekt finger, litt treigere motorikk og arr som gror. Seinere har han lagt ut flere musikkvideoer av seg selv på nettet. – Det meste går hvis jeg lytter til kroppen.

NY TEKNIKK: – Jeg har funnet ut av hvordan jeg kan synge uten å få vondt i hodet og spille med vondt og sliten motorikk. Men jeg blir fort vant til hva jeg kan og ikke kan gjøre, sier Magnus Wærness. Foto: Skjermbilde fra musikkvideo / Privat 

nyheter

Harstad-artisten Magnus Wærness får den 28. juni et plutselig og alvorlig epileptisk anfall mens han lager mat til seg selv og samboeren i Oslo. Han pådrar seg kraftig 2. grads forbrenning, knekker en finger og slår seg både i hodet og munnen.

Anfallet viser seg å skyldes en stor, ondartet kreftsvulst på venstre side av hjernen, og han blir operert raskt etterpå. Da visste han ikke hvor lang tid det kunne gå før han kom til å kunne spille eller synge igjen, eller om det i det hele tatt ble mulig.