Kråkmo: UP har gjennomført laserkontroll på E6 ved Kråkmo. – Det resulterte i 24 reaksjoner, høyeste var 120 km/t i 80-sonen, noe som førte til førerkortbeslag. Samtlige biler UP kontrollerte fikk prikkbelastning. Det vil si de kjørte i minimum 96 km/t i 80-sonen, lyder Twitter-meldinga til politiet i Nordland.

Laserkontroll: Politiet i Nordland melder at UP har avholdt laserkontroll på E10 ved Napp i Lofoten. Det resulterte i 16 reaksjoner der høyeste hastighet var 78 km/t i 60-sone.

Tromsø: Mann i 50-årene innsatt i arrest etter i beruset tilstand har forstyrret den offentlige ro og orden, melder Troms politidistrikt rundt klokken sju fredag kveld.

Bil havnet i fjæra i Hadsel: I forbindelse med en forbikjøring der mistet føreren kontroll over bilen og ferden endte til slutt i fjæra. Bilen skal ha hatt flere rundkast for den til slutt endte på hjulene. Fører og passasjer med ambulanse til lege for kontroll. Etterforsking startet, melder politiet i Nordland i 16.20-tiden.

Klokken 17.07 melder politiet at de to som var i bilen fraktes til Helgelandssykehuset Mo i Rana.

Anmelder bilist: Politiet i Norland har stanset en bil der fører ikke hadde gyldig førerkort. Mannen var i 80 årene. Bilisten blir anmeldt av politiet i Sandnessjøen.

Ble stoppet i Harstad sentrum: Politiet fikk fredag morgen melding om farlig kjøring i Harstad. - Det er snakk om farlig forbikjøring og nestenulykke. Vi fikk stanset bilen og skal nå ta en prat med føreren, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt klokken 1005. Litt senere forteller Karl Erik Thomassen i politiet at bilen ble avregistrert. - Fører, en mann i slutten av 30-årene, fikk muntlig advarsel. Bilen ble stanset i Harstad sentrum.

Kjørte i 120 og 131 i 80-sonen: Torsdag kveld og natt til fredag har politiet hanket inn en rekke førerkort i regionen. Ved Lofast hadde UP i tidsrommet 20 til 22 laserkontroll og to bilister mistet lappen da de kjørte i 120 og 131 kilometer i timen i 80-sonen. Videre ble det skrevet ut 10 forenklede forelegg.

Kjørte i 170 kilometer i timen: Raskest av alle er føreren som nå er mistenkt for ruskjøring etter at han ble målt til 170 kilometer i timen etter en biljakt i Vesterålen. Les mer ved å trykke på lenken.

Utfor veien: På E6 ved Svenningdal i Nordland fikk politiet i går melding om at en bil hadde kjørt utfor veien. To personer var i bilen. Nødetatene rykket ut med det var ingen personskade.

Fant hund: Politiet i Tromsø meldte i natt at en stor, sort hund er funnet i Diamantveien i Kroken. Politiet ber eieren kontakte politiet.

Sjekket 21 bilister: På Silsand har politiet torsdag kveld utført dokument- og promillekontroll. - 21 ble kontrollert. Det ble ingen reaksjoner, sier politiet.