Lyngbrann: Troms politidistrikt fikk melding fra brannvesenet om lyngbrann i området Evjan på Bardu. Brannvesen og politi på stedet. Slukkingsarbeid iverksatt. Klokken 16:10 melder politiet at brannen er slukket.

Kjørte i 114 kilometer i timen: UP har avholdt laserkontroll torsdag i Gullesfjord. - 20 førere er bøtlagt. Høyeste hastighet var 114 km/t i 80-sonen.

Kjørte i rus: Politiet i Tromsø har pågrepet en mann i slutten av 50-årene. Han er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han har ikke førerkort.

Kjørte med for lang semitrailer: Politiet i Nordland har stanset en semitrailer med svært lang last på Fauske. Total lengde var på 25, 2 meter. Dette er over tillatt lengde, sier politiet torsdag rundt klokken 1130. Føreren er fra litauen og er tatt med til lensmannskontoret for avhør. - Hengeren blir stående igjen på stedet.

Spilte volleyball om natten: Politiet fikk natt til torsdag melding om forstyrrelse av natteroen og pågående vollyballkamp rundt kl. 0100. - Vi var forsinket til kampstart og den var avsluttet ved vår ankomst. Kampresultat ukjent, sier politiet om hendelsen i Bodø.

Slåsskamp i hytte: Natt til torsdag måtte politiet pågripe en mann i forbindelse med slåsskamp i en hygge i Valnesfjord i Nordland. - Den pågrepne er beruset og sitter nå i arrest, sier politiet.

Brann i båt: En 31 fot lang båt er i brann i Tomma i Nordland. - Det er ikke muligheter å redde denne. Eier og skipper er tatt ombord i foringsbåt, begge fremstår som uskadd, skriver politiet i en melding tidlig torsdag morgen.

Tok to førerkort: Politiet har sent onsdag beslaglagt to førerkort i Lavangsdalen i Troms på grunn av høy fart. - Bilfører og motorsykkelfører ble stoppet etter å ha kjørt henholdsvis 119 og 118 km/t i 80-sonen.