Mandag formiddag sto Sandra Beach parkert utenfor Rema 1000 ved Kilbotn. Hun var for snar til å åpne døren, og deiset den inn i en svart bil som var parkert ved siden av.

Hennes barn ville på do, så planen var å få unnagjort det mest nødvendige, og deretter spore opp bileier - men da de kom ut av den svarte bilen borte.

Denne uken har Sandra Beach etterlyst eieren både høyt og lavt i flere grupper på Facebook - uten hell. Men folks reaksjon på den ærlige framleggingen av hva som skjedde har skapt mange reaksjoner og kommentarer.

- Jeg føler egentlig bare at jeg gjør det man skal gjøre, men jeg vet jo selv av erfaring at det desverre ikke er alle som er like ærlige og vil ordne opp i ting. Og synd er det, sier hun når Harstad Tidende tar kontakt.

Kvinnen sier at hun også vil være et godt forbilde for sin datter.

- Og kanskje for noen voksne også.

Les hele innlegget hun delte mandag morgen her:

E på leiting etter en eier av en svart bil som sto utfor rema 1000 kilbotn idag formiddag.

Æ va for snar ut av bilen for å få ungen min på toalettet før det gikk galt, så æ traff bilen din med bildøra mi. Æ sku bare springe inn med ho på do, så sku vi skynte oss ut å rekke dæ før du kjørte avgårde va tanken. I farta tenkte æ ikke på å ta bilde av bilskiltet ditt, men e selvfølgelig interessert i å få ordna opp i det her, og vet ikke helt kordan anna måte æ kan få tak i dæ på enn her akkurat nu.

Det kan jo hende du tok reg.nr mitt før du kjørte, men æ vil iallefall ha gjort mitt for å nå fram til dæ. Klokka kan ha vært rundt 10:45 da dette skjedde. Hadde eldste dattera mi i bilen, ho sku bare vente til vi kom ut igjen.

Det sto en mann der med hunden sin da detta skjedde som kanskje fikk d med sæ. Da vi va nesten kommet oss inn på toalettet ser æ at d går nån mot der skaden kom, d var en eldre herremann. Vi klarte å skynte oss, men på den tida vi brukte og kom ut igjen va du kjørt.

Send mæ gjerne melding om detta høres kjent ut, sånn at æ kan få gjøre opp for mæ