Øverbygd i Målselv: Troms politidistrikt melder i 20.30-tiden at nødetatene rykker ut til bolig etter melding om brann i kjeller, ikke meldt om personskader. Klokken 21.25 skriver politiet på Twitter at brannvesenet har kontroll.

– Har brent i et rom i kjeller, har røykdykkere inne nå.Ingen formening om hva som er brannårsak for øyeblikket, lyder meldinga.

Omkom: – Politiet kan nå bekrefte at en kvinne, født 1958, er omkommet etter fall i fjellet. Falt ca 30 meter og truffet en stein. Pårørende er varslet. Politiet vil opprette en undersøkelsessak, men anser dette som en tragisk ulykke, melder politiet i Nordland.

Korgen i Hemnes: – Melding om personer som knuser vindu på biler,samt sloss seg imellom. Politiet på vei til stedet, melder politiet i Nordland på Twitter-kontoen.

Senere skriver politiet at det viser seg at det var deres egen bil de hadde knust ruten på. De har fått pålegg om forlate og holde seg unna Korgen sentrum. Patruljen avslutter.

Falt fra fjellet: Politiet i Nordland skriver på Twitter at en person falt ned fra fjell i Dønna på Helgeland. Nødetater er i området og jobber.

Stakk av: I Bodø melder nordlandspolitiet om en stygg hendelse i Grønnåskrysset. En bil kjørte på rødt som medførte at MC såvidt unngikk kollisjon. - Men føreren veltet. Sjåfør i bilen stakk fra stedet. Vi har kjennetegn på den aktuelle bilen og sak blir opprettet, sier politiet klokken 14.

Båt på rømmen: Det er ikke bare hester som har reist alene mandag i Nordland. I Efjorden i Ballangen sier politiet at de søker en 15 fot beige/hvit båt med 40hk påhengsmotor. Den har nemlig slitt seg fra forøyningen. Hvis noen ser båten, bes de ringe 02800, skriver politiet rundt klokken 1110.

Råkjøring: En mann er tatt av politiet for å ha kjørt i 147 kilometer i timen i 80-sonen. - Vi oppretter sak på forholdet, sier politiet mandag klokken 11.

Fem hester på rømmen: Natt til mandag har det vært mye aktivitet i Bodø-området der politiet og frivillige jaktet på fem hester på rømmen. På Nedre Hunstad ble det først ordnet midlertidig innhengning for hestene av en frivillig, men noe senere kom dyrene løs igjen og løp på riksveien. Politiet jobbet lenge med å finne eieren, men klarte tidlig mandag morgen å finne rette vedkommende. - Patruljen har kontroll på fem stykk hest. Eier omsider lokalisert, og på vei til å overta hestevaktholdet, var siste melding fra politiet om saken.

Lagde bråk på byen: I Tromsø melder politiet at en mann i 20-årene er satt i arrest. Mannen skapte bråk på et utested i byen.

Kjørte av veien med tre passasjerer: På Finnfjordeidet i Troms havnet en bil med tre passasjerer utfor veien. - Føreren, en mann i 30-årene, er mistenkt for å være ruspåvirket. Han har ikke gyldig førerkort. Det blir tatt blodprøve, sier politiet etter hendelsen. Ingen skal ha blitt skadd i ulykken.

Slukket husbrann: I Leirfjorden i Nordland søndag kveld rykket nødetatene ut etter melding om brann i en bolig. Røykdykkere gikk inn for å sikre at ingen var i huset. Det ble store brannskader på hovedetasje og loft.

Slått i ansiktet i Harstad: Natt til søndag ble en mann i 30-årene anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha slått til en annen person utenfor et utested. - Personen som ble slått i ansiktet falt og slo hodet i bakken. Han er muligens påført hjernerystelse. Fornærmede ivaretas av helsevesenet og er innlagt til observasjon, opplyser politiet.

Sparket politiet: To personer ble natt til søndag innbrakt etter en ordensforstyrrelse i sentrum i Harstad. - Den ene av disse anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha sparket til en politimann. Han anmeldes også for ordensforstyrrelse samt for å nekte å oppgi personalia til politiet.