– Han tiltrer stillingen i midten av august og vil arbeide med utvikling og gjennomføring av prosjekter og oppdrag innenfor KUPAs satsingsområder, med spesielt fokus på prosjekter for industrikunder og bedriftsklynger. Geir Frantzen har solid erfaring med ulike innovasjons- og rådgivingsprosjekt og har tidligere arbeidet for bl.a. Bedriftskompetanse og VINN. Han kommer nå fra en stilling i Forskningsparken i Narvik. Geir vil som medarbeider i KUPA fortsatt ha kontor i Narvik og være samlokalisert med Norut Narvik, sier adm. direktør Trond Slettbakk i KUPA.

KUPA er et industrielt rettet innovasjons- og rådgivingsselskap med 16 medarbeidere, lokalisert i Harstad (hovedkontor), Tromsø og Finnsnes.

– Vi er operatør for SIVAs nasjonale inkubatorprogram og gjennomfører en rekke større utviklings- og rådgivingsprosjekt for industribedrifter og bedriftsgrupperinger i Nord-Norge. Geir har solid erfaring og et omfattende kontaktnett i næringslivet både i Ofoten-regionen og hele Nord-Norge. Vi ser fram til å få en så erfaren og kompetent medarbeider lokalisert i teknologihovedstaden Narvik, sier Slettbakk.