Tok lappen fra kvinne i 70-årene: Politiet mottok fredag melding om en bil som har kjørt i autovernet. - Det var tre personer i bilen. Alle er uskadd. Det ble kun materielle skader på bil og autovern. De involverte ordner selv bilberging. Politiet etterforsker forholdet. Senere forteller politiet at føreren, ei kvinne i 70 årene får sitt førerkort beslaglagt som følge av trafikkuhellet.

Fant hund: På Bardufoss har politiet fredag fått melding om en hvit og brun hund på frifot som noen har tatt vare på. Mer informasjon får du på telefon 02800.

Innbrudd: Politiet i Tromsø forteller at de i natt rundt klokken 02 fikk melding om innbrudd i en bolig i sentrum. - Beboer kom hjem og fant en ukjent person som stakk fra stedet. Det er søkt etter han, men politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for ugjerningen.

Hytteinnbrudd: I Nordland har politiet vært i Skjerstad etter melding om hytteinnbrudd. - Politiet har sikret spor på stedet og etterforsker saken, sa politiet i en melding natt til fredag.

Moped kolliderte med lettmotorsykkel: Natt til fredag fikk politiet i Nordland melding om en trafikkulykke i Mosjøen. Ut fra forklaringer på stedet viser det seg at det har vært et sammenstøt mellom en moped og en lett motorsykkel. - Sammenstøtet skjedde i det begge skulle svinge av fra E6 i en rundkjøring ved Skjervengan. Den ene parten er påført smerter i en fot og kjørt til legevakten. Det er mindre matrielle skader, sier politiet.