Vi oppdaterte gjennom dagen:

Dette jobbet politiet med onsdag i Troms og Nordland

Nasket fra Biltema på Fauske.

Tre ungdommer gikk rundt i Bodø og viftet med softgun onsdag.  Foto: Harstad Tidende

nyheter

Stjal fra butikk: Politiet i Nordland melder klokken 20.53 at en dame ble stoppet av betjeninga på Biltema på Fauske for naskeri. Hun stakk av fra stedet.På tur ut tok hun med seg en EL sykkel, farge turkis. Politiet har søkt etter damen uten hell, lyder Twitter-meldingen.

Røykutvikling i Rana: Politiet i Nordland melder om røykutvikling fra trafo ved Lyngheim skole. Nødetatene rykker ut.

18 forenklede forelegg: Troms politidistrikt har gjennomført trafikkontroll i Sørreisa. – Utferdiget 18 forenklede forelegg samt en anmeldelse til en fører som ikke var villig til å vedta forelegg. Høyeste målte hastighet var 75 km/t i en 50-sone. En mopedist ble også ilagt forelegg for ulovlig trimming av moped, står det på Twitterkontoen til politiet.

Viftet med softgun: Politiet i Nordland har mottatt flere meldinger på tre ungdommer som har gått rundt i Bodø og viftet med en softgun pistol. – Vi var ute og søkte etter dem da vi ble kontaktet av en vekter i Glasshuset. Han hadde fått den fra en person som hadde funnet den i Glasshuset. Tatt i beslag, heter Twitter-meldinga.

Fartskontroll: Politiet i Nordland melder at UP har gjennomført fartskontroll på Ulvsvåg. – Resultat: 2 stk. forenklede forelegg, høyeste målte hastighet 79km/t i 60 sonen, står det i meldinga.

Kollisjon: Troms politidistrikt melder klokken 19.40 at en bil har kjørt inn i autovernet i Lavangsdalen. – Ikke personskader, kun materielle skader på bil og autovern. Fører opplyser å ha sovnet bak rattet. Sak vil bli opprettet, står det i Twitter-meldingen.

Beruselse: Nordland politidistrikt forteller om en beruset, plagsom gjest på Paviljongen i Bodø. – Politiet til stedet. Mannen er så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Innbragt til arrest, lyder Twitter-meldingen.

Tok feil av vei og gård: Politiet i Rana i Nordland forteller rundt klokken 1315 at en bilfører tok feil av veien og en innkjørsel til en gård. Mannen havnet da ute på et jorde. - Ingen personskade. Patruljen gjør undersøkelser, og oppretter sak, sier politiet om hendelsen der to personer var involvert.

Bonde savner kviger: Politiet på Sortland forteller onsdag ettermiddag at en bonde savner to rødbrune kviger. - De er skremt av noe og livredd mennesker, sier politiet som ønsker tips hvis du ser disse i området. Ring da politiet på 75589000.

Møtte opp naken på døra med dame: Mann (30) ble natt til onsdag innbragt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha troppet opp naken på ytterdøra til huseier hvor han er leieboer. Med seg på trappa hadde han en dame (38). Også hun kun iført «Adams drakt». Hun ble bedt om å forlate adressen, -påkledd. Dette melder politiet etter hendelsen i Tromsdalen.

Kontrollerte for promille og rus: Politiet på Finnsnes og Sørreisa har onsdag morgen holdt kontroll med fokus på rus. I Storgata på Finnsnes ble 24 bilister kontrollert. Alle hadde papirer i orden og ingen ga utslag på rustest. I Sørreisa ble 27 bilister kontrollert. Der var det heller ingen som fikk straff.

Gikk seg bort på fjellet: Tirsdag kveld fikk politiet i Korgen i Nordland melding om at en polsk dame hadde gått seg bort på fjellet Klubben. Rana rødekors sendte mannskaper opp for å lokalisere dama og følge henne ned av fjellet. Hovedredningssentralen fikk gjennom Rescue me posisjonen til kvinnen. Redningsmannskaper fant henne senere på kvelden og gikk ned fjellet sammen med henne.


Etterlyser denne bilen etter tyveri

Politiet mener at sjåføren kan være et viktig vitne.