Tidenes beste billettsalg til tross for sjitvær og stram økonomi

– Festspillene har slått alle rekorder

– Over to og en halv million i billettomsetning er ei utrolig oppbacking av publikum i storm, regn og 7 grader. Dette er rett og slett et rekord-festspill, uansett hvordan vi snur og vender på det, sier festspilldirektør Maria Utsi.

MAGISK UKE: – Vi har slått alle parametre vi har å telle på, så dette er rett og slett rekord-festpill. Det ble helt magisk, sier en fornøyd direktør for Festspillene i Nord-Norge, Maria Utsi. Foto: Line V. Roksøy  Foto: Line V. Roksøy

nyheter

Festspillene i Nord-Norge ble avsluttet på lørdag etter ei intens og aktiv uke, til tross for et heller miserabelt sommervær.

– Årets festspill har gått utrolig bra, først og fremst på grunn av tidenes beste billlettsalg. Vi har omsatt for rundt 2.540.000 kroner, noe vi aldri har gjort før, sier en sliten, stolt og glad direktør.