Nå kan du se Harstad hvert sekund, hele døgnet

Her finner du vårt nye webkamera som viser havnepromenaden i Harstad.

KAMERATER: Harstad Tidende har, sammen med Harstad kommune, arbeidet med å få på plass et videokamera som kan vise vær og vind i byen. - Vi vet at dette er en tjeneste som er populær, sier kommunikasjonssjef Øivind Arvola i Harstad kommune og redaktør Frank R. Roksøy i Harstad Tidende.  

UiT HARSTAD: Kamerat står på universitetet. Der viser det havneområdet med hurtigbåtkaia, Larsneset og småbåthavna. 

nyheter

Harstad Tidende har, sammen med Harstad kommune, arbeidet med å få på plass et videokamera som kan vise vær og vind i byen. Nå er alt klart.

- UiT Harstad har vært imøtekommende og latt oss plassere kameraet på universitetet. Der viser det havneområdet med hurtigbåtkaia, Larsneset og småbåthavna. Kameraet er vendt mot sør-sørvest, og vi har testet det i et halvt års tid for å forsikre oss om at det tåler påkjenningene av å stå ute. Så langt ser alt greit ut, og vi velger nå å stole på at det er så driftssikkert som vi håper.

Det sier kommunikasjonssjef Øivind Arvola i Harstad kommune og redaktør Frank R. Roksøy i Harstad Tidende. Kameraet strømmer video kontinuerlig, og det er derfor mulig å følge med alt som skjer uten å glippe et eneste sekund. Det er også mulig å spole tilbake for å se hva som skjedde for noen timer siden.

- Vi vet at dette er en tjeneste som er populær, og som mange, både ferierende og utflyttede harstadværinger, benytter seg av, sier Arvola og Roksøy.

Kameraet når du her på ht.no og på ommunenes nettside.