Trafikkulykke: To biler er involvert i en ulykke der den ene ble påkjørt bakfra, melder politiet onsdag rundt klokken 14. Uhellet skjedde i Nordland nært Rana. Nødetatene er på stedet.

Falt i havet: Tidlig onsdag morgen melder politiet i Tromsø at en mann i 60-årene ble fisket opp av Havnebassenget av en bekjent. - Noe uklar årsak til hvorfor han havnet der, skriver politiet. Vedkommende tas hånd om av helsepersonell.

Kjørte i rus: En bilist i Tromsø siktes onsdag for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende tas med til legevakten der politiet skal sikre bevis. Medlingen kom rundt klokken 1150.

Husbrann: Rundt klokken ni onsdag morgen melder politiet på Herøy i Nordland at et hus er overtent. To timer senere melder brannvesenet at de har kontroll over flammene. De foretar en kontrollert nedbrenning siden huset ikke kan reddes. Det er ikke fare for spredning og ingen har kommet til skade.

Bilulykke: Tidlig onsdag morgen melder politiet i Mo i Rana i Nordland at det har vært en ulykke ved Storvollen. Alle nødetater rykket ut. Fører har kommet seg ut av kjøretøyet og framstår som uskadd, men blir tatt med til legevakten for en undersøkelse.

Råkjøring: Ved Laksvatn i Balsfjord kommune har UP stått klar med laser onsdag. På E8 har mange fått bot. Høyeste fart ble målt til 103, 118 og 128 kilometer i timen. Sistnevnte ble uten førerkort på grunn av for mange prikker, opplyser politiet i Troms rundt midnatt.

Hund fulgte etter: Vi tar også med meldingen om en hund som tirsdag kveld fulgte etter en person fra Extra på Sama til Trondarnes folkehøgskole. - Hunden er brun og hvit uten halsbånd. Ta kontakt med politiet på 02800 hvis du savner hunden din. Politiet tror hunden er en border collie.