Savnet gutt: Like før klokken tirsdag 14 meldte politiet i Tromsø at de søker etter en gutt på 6 år som er meldt savnet i området Charlottenlund/Workinnmarka. Gutten ble 7 minutter senere meldt funnet i god behold.

Kjørte i 112 kilometer i timen: I Gullesfjord i Nordland melder politiet tirsdag at de har hatt laserkontroll i Sørdalen. Resultatet ble 12 forelegg. Høyeste målte hastighet var 114 kilometer i timen i 80-sonen.

Fartskontroll: I Målselv har politiet gjennomført fartskontroll tirsdag i 60-sonen i Karlstad. 10 bilførere har der fått forenklet forelegg. Dette melder politiet rundt klokken 14.

Kjørte i 117 kilometer i timen: UP har vært travle på tirsdag i Nordland. Her har de målt hastighet på biler i Fauske og Vestvågøy. Resultatet er 16 forenklede forelegg og ett beslag. Høyeste hastighet var i Fauske der måleren viste 117 kilometer i timen.

Bilbrann: Klokken 11 forteller politiet i Troms at det brenner i en bil på E6 i Badderen i Kvænangen kommune. - Bil tok fyr under kjøring, tre personer i bilen, brannvesen og politi på stedet. Veier er åpne, sier politiet. Ingen skal ha kommet til skade under brannen.

Mistet kontroll i Sortland: Tirsdag morgen har politiet i Sortland kommune fått besøk av en 18 år gammel sjåfør som erkjenner å ha mistet kontrollen i en bil han ikke hadde lov til å kjøre. - Han har forklart at han traff autovernet, men hadde ikke førerkort. Sier at han ikke var beruset. Jurist har saken til vurdering, sier politiet. Hendelsen ble kjent mandag kveld da tre ungdommer ble observert flyktende fra en bil som havarerte ved Steiro.

Har meldt seg Bilen fikk betydelige skader. Foto: Privat

Kjørte med piggdekk: I Tromsø har politiet hatt kontroll i Veslefrikkvegen. - 24 biler ble kontrollert. Ett gebyr for manglende bilbelte og ett gebyr for kjøring med piggdekk, sier politiet tirsdag morgen.

Kjørte på lam: Politiet har tirsdag morgen fått melding om at en bilist har kjørt på to lam. Hendelsen skjedde i Sørreisa ved Reinelva i Troms fylke.

Kjørte av veien: En passasjer er fraktet med helikopter til UNN etter en bilulykke sent mandag kveld. Sjåføren er siktet for kjøring under påvirkning av rus. Ulykke skjedde i Lysbotneidet i Senja.

Harstad Tidende oppdaterer saken gjennom dagen.