Vi oppdaterer gjennom dagen:

Dette jobber politiet med i Troms og Nordland torsdag

Kjørte bil som var 1,4 tonn for tung.

Ulykke Bil med campingvogn havnet utenfor veien i Målselv torsdag.  Foto: Illustrasjonsfoto

nyheter
 • Seks førere er bøtelagt etter å ha kjørt for fort i Senja torsdag kveld. Høyeste hastighet var 85 kilometer i timen. - Det er 1 kilometer i timen fra førerkortbeslag, opplyser operasjonssentralen for politiet i Troms klokken 21.

 • Up har stanset en fører med for tung tilhenger i forhold til førerkortklasse. Bilen ble veid og er 1,4 tonn for tung. - Vedkommende anmeldes, sier politiet.

 • En traktor har veltet på Riksvei 935 ved Strengelvåg i Øksnes i Nordland. - Fører har erkjent å være uoppmerksom. Vedkommende fikk ett hjul utenfor veibanen og veltet. Fører er lettere skadd og har småkutt som behandles hos legevakt, opplyser politiet i en melding rundt klokken 2045.

 • Troms politidistrikt melder like etter klokken 2045 at en mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene anmeldes etter å ha blitt tatt for tyveri av en rekke varer på et av byens kjøpesenter.

 • I Mosjøen har UP torsdag avholdt laserkontroll på Drevja. Det melder politiet rundt klokken 1735. - Totalt 10 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste målte hastighet var på 103 kilometer i timen i 80-sonen.

 • På Rossvoll i Målselv har bil med campingvogn kjørt av veien. Det opplyser politiet klokken 1710. - Det skal ikke være snakk om personskader, sier politiet som har sendt en patrulje på vei til stedet for å hjelpe til.

 • Rundt klokken 14 melder operasjonssentralen i Bodø at en mann i elektrisk rullestol har kjørt på og over en eldre dame i City Nord. Skadegraden ukjent. Politiet og ambulanse dro til stedet for å undersøke saken. En time etterpå forteller politiet at den påkjørte er undersøkt av ambulansepersonell på stedet. - Kvinnen er tilsynelatende uskadd, men besøker likevel sin fastlege for ytterligere sjekk. Alt så langt tyder på at dette er et hendelig uhell, forteller politiet.

 • I Sortland har politiet hatt trafikkontroll torsdag. Klokken 14 melder politiet at fem førere ble bøtelagt for bruk av håndholdt mobiltelefon. En fører er bøtelagt for usikret barn i bilen.

 • Mye har skjedd i Bodø denne dagen. Like før klokken 16 kom det melding om at politiet stanset en mann i 30-årene som framsto som beruset da han kjørte i 71 kilometer i timen i en 60-sone. Førerkortet er beslaglagt.

 • I Troms melder operasjonssentralen at en bilist mistet lappen ved Takvatnet i Målselv rundt klokken 13. Bilisten ble målt til en hastighet på nøyaktig 117,52 kilometer i timen i 80-sonen.

 • Fra Mo i Rana melder politiet at det har vært brann torsdag i Mo Industripark. Brannen ble slukket og ingen personer kom til skade. Brannen oppsto som følge av kutting med vinkelsliper. - Vi vet ennå ikke omfanget av skader, da det ikke er mulig å gå inn i bygget, melder politiet rundt klokken 13.

Les også: Politimeldingene fra onsdag kveld

HT.no oppdaterer saken fortløpende