Tråler grunnstøtte

Den spanskregistrerte tråleren gikk på grunn ved Solneset i Hamna på Tromsøya, etter å ha kommet inn nordfra gjennom Grøtsundet. Ingen personer ble skadd i hendelsen som politiet fikk melding om i 21.30-tida onsdag kveld. Foto: iTromsø-tipser 

nyheter

Saker fra Troms- og Nordland-politiet onsdag:

I Tromsø har politiet fått melding om en tråler som skal ha grunnstøtt ved Solneset på Hamna. Klokken 2210 onsdag kveld melder politiet at dette stemmer. - Fartøyet har grunnstøtt og slepebåt er på vei. Ingen har kommet til skade og det er ingen fare for utslipp, sier operasjonsleder. Politiet er i kontakt med kapteinen for å avdekke hva som har skjedd.

Politiet har fått melding om en trafikkulykke på E6 ved Tømmernes på Hamarøy. En semitrailer har kjørt av veien og føreren er lettere skadet. Mannen undersøkes av ambulanse på stedet rundt klokken 2115. En halvtime senere forteller politiet at det må påregnes lang kø på stedet framover. - Tilhengeren på vogntoget er full av fisk og må trolig tømmes før vogntoget berges. Manuell dirigering forbi ulykkesstedet.

Klokken 210 melder politiet i Nordland at en mann i Fauske anmeldes for kjøring med overlast. - Har kjørt bil og henger, med båt på tilhengeren som var over lovlig vekt. Tilhengeren blir stående igjen på Fauske.

UP i Sørfold i Nordland har avholdt trafikkontroll ved Kobbelv. - Det ble registrert mye stygg kjøring. Tre personer mistet førerkortet, 20 forenklede forelegg ble utstedt. Høyeste hastighet 95 km/t, forteller politiet rundt klokken 2022. Kontrollen ble avholdt i en 60-sone.

I Nordland melder politiet i Fauske at det har vært en trafikkulykke i Vikaveien. - Påkjøring bakfra. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet klokken 2020.

I Balsfjord forteller politiet klokken 1730 at tre italienske MC-førere er stanset og bøtelagt av UP. Grunnen er høy fart.

Rundt klokken 1530 melder politiet at de har pågrepet to personer for vold mot politiet og ordensforstyrrelse. Hendelsen fant sted på Andenes. Her skal en av mennene ha sparket en betjent i hodet.

Up har onsdag gjennomført laserkontroll i 80-sonen på Kamstad i Lødingen. Der ble det notert fire forenklede forelegg og høyeste målte hastighet var 113 kilometer i timen. Meldingen kom rundt klokken 16.

I Reipå, også det i Nordland, har politiet stoppet en mann som kjørte i 90 kilometer i timen i 60-sonen. Her røyk lappen rundt klokken 14. Det samme skjedde på Godøynes hvor en mann kjørte i 73 kilometer i 60-sonen. Normalt ville mannen ha beholdt lappen, men her fikk han sin 8. prikk på førerkortet.