Lars Bremnes med i ny sesong på TV2

Innspillingen av den åttende sesongen av Hver gang vi møtes er i full gang, og syv artister har flyttet inn på Kjærnes gård utenfor Moss.

GJENGEN: Lars Bremnes, Tom Mathisen, Petter Katastrofe, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet og Sol Heilo. Foto: TV2/ESPEN SOLLI 

nyheter

Det skriver TV2 på sine nettsider.

- Her skal de bo de neste ti dagene. Omgitt av grønne åkere og gårdsidyll, skal de hylle hverandre med hver sine versjoner av de ulike låtene artistene er kjent for.

TV 2 har fått være med på første dag av innspillingen av tv-programmet, og Elisabeth «Bettan» Andreassen (60), Maria Haukaas Mittet (38), Sol Heilo (36), Lars Bremnes (53), Tom Mathisen (65), Petter «Katastrofe» Kristiansen (29) og Trine Rein (47) er klare for hyggelige musikkstunder og gode samtaler på låven.

Lars Bremnes beskrives slik av TV2:

Tekstforfatter, låtskriver og visesanger Lars Bremnes har ledet eget band siden 1991. I tillegg til å synge spiller han gitar og saksofon. I 1994 kom bandets første album ut med tittelen «Stjernesukkertøy».


Festspillene med bestillingsverk av søsknene Bremnes

Deres første større samarbeid på 18 år.

 

Lars Bremnes Band ble nominert til Spellemannsprisen samme år for albumet. Låter som «Fiolinan» og «Å kunne æ skrive» har gitt Lars Bremnes et stort navn. For albumet «Hjertekapteinen» vant han Spellemannsprisen i 2006 i kategorien viser. I 2015 kom albumet «Himmel Nok Til Alle» med egne låter.

Lars har samarbeidet med sine søsken Kari og Ola Bremnes på mange utgivelser, og i 2000 vant de Spellemannspris i klassen viser og viserock for albumet «Soløye». Sammen med Ola Bremnes mottok han Prøysenprisen i 2009.


Tettpakket år - og suksessen fortsetter

Hørte du ”Fagert er landet” på saksofon i det fjerne på nasjonaldagen? Det var sannsynligvis en høytidsstemt Lars Bremnes.

 

– «Hver gang vi møtes» er et program som setter låtskrivning og sang på agendaen og jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kollegaer som jeg kan ta lærdom av, sier Lars Bremnes til TV-kanalen.

Petter Kristiansen. (FOTO: Espen Solli)

Petter Kristiansen. (FOTO: Espen Solli)


Petter «Katastrofe» Kristiansen:


Petter Bjørklund Kristiansen er kjent under artistnavnet «Katastrofe». Han startet karrieren med Fredrikstad-hip hop-bandet Lok Allé i 2004, og lanserte solokarrieren sin i 2008 med låten «Vi prekæs».


I 2014 økte populariteten rundt Katastrofe med låten «Bleik og sur». Låten var et samarbeid med Staysmann og M.M.B. og solgte til gull. Andre hitliste-suksesser inkluderer låtene «Maria» i 2014 og «Pattaya» i 2015.


Samarbeidet med Marcus & Martinius i 2015 med låten «Elektrisk» nådde tredjeplass på VG-lista, og Petter var med tvillingduoen på deres enormt populære Sverige-turné i 2016. Suksess ble det også da Katastrofe i samarbeid med Alexander Rybak gav ut singelen «Typisk norsk».


I 2016 toppet han VG-listen for første gang med låten «Sangen du hater». Låten «Om alt går til helvete» kom ut i 2017 og ble en landeplage med skyhøye strømmetall. Låtene til Katastrofe har blitt strømmet over 200 millioner ganger på Spotify.


– Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å være med i «Hver gang vi møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter, avslutter Petter Katastrofe.