Bildeserie: 230 damer og én mann på sommerfest

Sludd ute, sommer inne.
nyheter

Onsdag 6. juni fylte spaSpa Nordic Hall med 230 entusiastiske damer og én mann. Nordic Hall var dekket til helaften med både mat og deilig drikke. Konfransier for kvelden var Christian Ringnes, og han tok damene med storm, sier rapportene.

Under et vakkert moteshow med sommerkjoler, fikk publikum et snev av sommerfølelse, på en dag hvor det sluddet ute.

Modellene var i alder fra 25 år til 96 år. Christian Ringnes kommenterte at det nesten var vanskelig å se forskjell på modellene og gjestene. Årsaken til dette, var det han kalte "kjøleskapteorien." Ifølge en kilde i salen forklarte han denne teorien på følgende måte: Hva skjer med mat hvis man setter denne på kjøkkenbenken når det er varmt? Jo, da blir den raskt dårlig og forringes. Derimot, hvis du setter den i kjøleskapet, holder den seg utrolig mye bedre og lengre. Dette er nøyaktig hva som har skjedd med damene her nord. De er utsatt for såpass mye kulde året rundt at de holder seg uforskammet godt.

Hjørdis Bergsaas bergtok Ringnes fra første stund. Hun svarte villig på spørsmålene, og tok til slutt over hele intervjuet, til publikums begeistring. Christian Ringnes dro parallell til da han var på Skavlan, og Meatloaf overtok stolen til Fredrik Skavlan. Bergsaas spurte han ut om barndommen, og hva som trigget hans kunstinteresse. Hun avsluttet med å si at hvis han hadde en skulptur til overs, så lovet hun at vi skulle ta godt vare på den i Harstad.


Se bildeserien fra Bergseng skoles vårfest

Flere hundre møtte opp da solen strålte om kapp med barna.