Feiret Furuberget barnehage med offisiell åpning:

Åpnet med egen låt

Furuberget barnehage ble offisielt åpnet mandag, noe som ble markert med en egen sang.

ÅPNET: Ordfører Marianne Bremnes (i midten) klipte tråden som Johannes Ramse Bygland (til venstre) og Rolan Endresen fikk i oppdrag å holde. Avdelingsleder på Furuhagen barnehage, Gro Dahle, står i bakgrunnen. Alle foto: Theodor Karlsen 

nyheter

Harstad-ordfører Marianne Bremnes kunne klippe tråden da den private barnehagen på Stangnes ble åpnet tidlig mandag ettermiddag. Barnehageungene begynte i Furuberget 13. november, men det var først mandag at barnehagen ble offisielt åpnet. Kaker og brus ble tilbydd til de mange foreldrene som møtte opp på åpningsmarkeringen.

– Det var en fantastisk åpning til tross for at været ikke var det beste. Jeg setter pris på at så mange har møtt opp til åpningen. Flere kom tilreisende. Det var hyggelig at ordføreren og eier fra Trygge barnehager holdt taler og overrakt fine gaver, Gro Dahle.