– Hun har fantastisk stemme, det var bra opptreden.

Det forteller Frida Bøe (13) til Harstad Tidende kort tid etter Adeléns konsert var ferdig.

– Hvilke sanger likte du best?

– Jeg er ikke helt sikker, men den første var veldig bra, sier hun.

Folkehav

Arrangørene anslår at 2.500 publikummere var på konserten lørdag kveld. Og da ble det mildt sagt trangt om plassen ved Landsåshallen.

– Det var vanskelig å komme seg forbi folk, så vi sto lenger bak, sier Bøe.

For femte året på rad arrangerte Håndballklubben Landsås rusfri konsert ved Landsåshallen.

Voksende artister

Artistene som sang ut til folkehavet ved Landsåshallen har utviklet seg til å bli anerkjente artister i Norge. Flere opplever også voksende interesse fra utlandet.

Adelén opplevde megasuksess med sin første singel «Bombo», og poptalentet ble raskt tatt under vingene til stjernemanageren Simon Fuller.

The Main Level er en boyband-gruppe fra Bergen bestående av Alexander Instøy, Sander Helmer-Olsen og Eric Tryland. Bandet begynte å være aktive i 2014, og har gitt ut to album og elleve singler.

Elly Ekko har reist land og strand rundt med en rekke populære norske artister og utgitt flere singler.

Vidar Villa fikk sitt gjennombrudd i 2017 med over 20 millioner streams, og en av låtene han er mest kjent for er «One Night Stand».

Aktiviteter

På området utenfor Landsåshallen var det rigget med konsertscene, lekeland, boder og aktiviteter for en flott familievennlig festivalopplevelse. Spesielt populært var Segway-kjøring og lekeland, som skapte lange køer.

FORNØYDE: Konsertgjengerne Frida Bøe (13), Johanne Nilssen (14), Vilde Athene (14) og Emma Jakobsen (13) var imponerte over Adeléns opptreden på Landsåskonserten.