Vant grillhytta

Nå gjenstår det bare for laget fra Karlshågen i Fjelldal å bestemme hvor i nabolaget hytta skal stå.

VINNERNE Laget fra Karlshågen nabolag i Fjelldal vant grillhytta. Fra venstre: Trude Heimgård, Alexander Jensen, Eskil Fjelldahl og Silje Elvenes Liseth.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

– Akkurat det turte vi ikke spekulere i på forhånd, for man visste jo ikke om vi kom til å vinne. Men nå er det klart at vi må ta en avgjørelse. Det er vel to forskjellige alternativer vi ser for oss. Nå skal vi diskutere saken og bli enige internt, sier Silje Elvenes Liseth og Trude Heimgård sprudlende.

Det ble en konkurranse på kniven mellom Lauvstad velforening fra Andørja, Bergseng velforening og gjengen fra Karlshågen. Alle stilte med hvert sitt lag til konkurranse på torget i Harstad, under direktesendingen til Sommerfesten. En grillhytte var premien. Men først måtte de demonstrere både teknisk innsikt og praktisk sans.