Spiller og marsjerer for Childrens Burn Care

– Gå sammen med oss

Hærens musikkorps stiller opp under Walk and Run onsdag 13. juni og marsjerer en runde i årets løype i sentrum.

stiller opp: Hærens Musikkorps stiller opp under årets Walk and Run. – Umulig å ikke bli berørt av historiene Hans Petter Schjelderup forteller om de mange skjebnene de har hjulpet til et bedre liv, sier foran fra venstre korpssjef Geir Nordeng og produsent Merete Jakobsen Klæboe, her sammen med Hans Petter Schjelderup. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Etter at ildsjel og initiativtaker Hans Petter Schjelderup i Childrens Burn and Wound Care Foundation (CBWCF) forleden holdt foredrag for korpset og administrasjonen, var de ifølge produsent Merete Jakobsen Klæboe ikke et øyeblikk i tvil om at de ønsket å støtte arrangementet.

Bare å ta av seg hatten

– Foredraget gjorde et sterkt inntrykk på oss alle. Det er umulig å ikke la seg bevege av det Schjelderup viser fram av lidelser disse barna har blitt utsatt for.