Klart for Walk and Run i Harstad sentrum:

– Folkefest og giverglede

Harstadværinger har bidratt til at hundrevis av brannskadde har fått et nytt og bedre liv. Somaliske Abdifitah og Abdihakim er blant disse.

på sykehus: Abdifitah og Abdihakim fikk store brannskader etter å ha gått på ulmende glør. Her er de under behandlingen på sykehuset i Addis Abeba, der de oppholdt seg ett halvt år.   Foto: privat

nyheter

Onsdag 13. juni drar Hans Petter Schjelderup og Childrens Burn and Wound Care Foundation i gang årets Walk and Run i sentrum. Schjelderup håper på minst like god oppslutning som under fjorårets arrangement.

Behandlet 356 brannskadde

– Vi opplevde en annen type arrangement med langt større engasjement og entusiasme enn det vi fikk til på Stangnes idrettspark da vi valgte å flytte til sentrum. Vi nådde langt flere som kanskje aldri hadde tatt turen til Stangnes, samt at vi bidro til å skape liv og røre i sentrum, forteller Schjelderup.