I år er det 10 år siden Norges Korforbund etablerte sitt Nord-Norge-kontor i Narvik. Jubileet feires med korprosjektet «Club Diva», som gjennomføres i samarbeid med Musikk i Nordland og med England Brooks som solist. Ei uke før påmeldingsfristen går ut er det venteliste for å delta i prosjektkoret Club Diva Sortland/Harstad.

Populært jubileums prosjekt

Prosjektkoret foregår i cabaret-stil på nattklubben «Club Diva». Produksjonen har med dansere og egen lysdesigner. På scenen er syv dyktige musikere fra Musikk I Nordland og 60 lokale sangere (divaer) fra Harstad/Sortland området. Disse vil fremføre spenstige låter fra blant annet Chicago, Burlesque og Cabaret.

Leder fra Harstad

Siv Cathrine Johansen fra Harstad er musikalsk leder for «Club Diva» og skal i tillegg ta seg av innøving og dirigering av prosjektet. Øvinger og konserter gjennomføres i Harstad og på Sortland.

– Det er utrolig flott at prosjektet blir så godt mottatt i Korbyen Harstad, sier prosjektleder Marita Havaas Olsen i en epost.

England Brooks, som mange kjenner igjen fra TV-programmet«The Voice», har rollen som eieren av nattklubben. Hun har sunget i utallige sammenhenger på scene, radio og TV og har rørt mange med sin dype og sterke røst.