750 barn på konsert

Torsdag 24. mai har Hærens musikkorps invitert de eldste barna i barnehagene og de yngste i skolen til konsert.

Foto: Merete Jakobsen Klæboe. 

nyheter

Hele 750 unger pluss lærere fra Harstad, Lødingen, Tjeldsund og Kvæfjord kommer på konsert.

– Det er musikkorpsenes år i år: Norges musikkorps forbund runder 100 år og Forsvarets musikk feirer sine 200 år. Hva passer vel bedre enn å invitere barna våre til musikalsk samvær. Og musikalsk samvær skal det bli, for alle er oppfordret til å ta med seg sin egen lyd, sier Merete Jakobsen Klæboe, produsent i Hærens musikkorps.

– Vi har invitert dirigent Trond Madsen til å styre showet. Madsen dirigerte en parkkonsert med ungt program i fjor, hvor værgudene bestemte at vi måtte flytte konserten inn i storsalen. Dette ble så vellykket at vi bestemte at en konsert for de yngste var på sin plass i år også. Se vedlagte informasjon sendt barnehagene og skolene.