Det skjer i Nordic Hall. Starten går klokken 11.

– Arrangementet er beregnet på vordende foreldre, og de som har små barn. Men det passer også fint for besteforeldre og andre som er interessert i helse, sikkerhet, tips og triks i forbindelse med å ha små barn, sier medierådgiver Margrethe Killengreen i HT Marked og markedssjef Ramona Hegrenes.

Helse og utvikling

Helsesøstrene Silje Catrin Jensen og Trude Haukebø Samuelsen fra helsestasjonen og skolehelsetjenesten vil fortelle om tilbudet som gis til babyer og småbarns helse- og utvikling.

Familiens hus skal fortelle om lavterskeltilbudet som de gir til gravide, barn og unge i alderen fra 0 til 16 år.

– Alf Jacob Salberg fra Harstad Brann og redning tar opp temaer rundt sikkerhet i hjemmet, ammetåke, matlaging og røykvarslere. Tuulia Laitinen fra Grottebadet vil informere om hvor viktig det er med babysvømming, både for å utvikle barnet motorisk og sosialt, sier Killengreen.

Mange på stand

Foredragsholderne vil være tilgjengelig for spørsmål og informasjon på stand under arrangementet. I tillegg stiller flere bedrifter på stand og viser fram produkter som kan gjøre hverdagen enklere for småbarnsforeldre og barn.

– Det blir servert mat og drikke under arrangementet. Vi legger ut matter på gulvet som de små kan boltre seg på, og der foreldre kan sitte sammen med barna. I tillegg har vi selvsagt kafébord, sier Hegrenes.

Billetter lagt ut

HT Marked vil gjøre sitt beste for at tidenes største babytreff skal bli hyggelig, sosialt og lærerikt for deltakerne denne formiddagen.

– Vi varter også opp med konkurranser, der heldige deltakere kan vinne flotte premier, blant annet en sykkelvogn, sier Killengreen.

HT Marked håper å gjøre babytreffet til et årlig arrangement.

– Billettsalget er godt i gang, vi har litt begrenset plass så her er det først til mølla-prinsippet som gjelder, sier Margrethe Killengreen. Arrangøren håper at mange små og store vil komme innom Nordic Hall onsdag formiddag, sier de to.