I vel et halvt år har de holdt til i midlertidige i Storgata, men nå er de på plass i andre etasje i det nyoppussa Cefo-bygget i Byskillet.

Advokatfirmaet ble etablert i august i fjor, og har fått så mye å gjøre at daglig leder Finn Håkon Jørstad har vært nødt til å utvide staben med ytterligere en fullmektig.

– Vi er blitt tatt veldig godt imot i markedet, og oppdrags mengden er stadig økende. Nå er vi tre på kontoret, og fortsette dette skal du ikke se bort fra at vi må få tak i flere, sier han.

Deilig å slippe bilkø

Siri Kjøren fra Eidsvoll kom til Harstad i fjor sommer for å starte hos Jørstad, mens advokatfullmektig Henrik Bahr fra Tønsberg er ny i firmaet.

– Jeg er blitt tatt veldig godt imot. Både av harstadværingene og her på kontoret, sier han.

Bahr er gift med en harstadkvinne, og kan ikke tenke seg å bo andre steder.

– Vi har bodd en tid i Tromsø, og flyttet for halvannet år siden til Harstad. Det har vi ikke angret på. Når jeg kom nordover ble jeg tatt utrolig godt imot. Folk er åpne, vennlige og gjestmilde. Her slipper man å stå i kø over alt. Det er deilig å slippe bilkø, men tiden uten bompenger er over, også her, sier han.

Jørstad sier det å tilby moderne og effektive arbeidsforhold er viktig.

– Det viktigste er at de ansatte har det bra, at de gleder seg til å gå på jobb. I disse lokalene har vi også gode muligheter til å møte klientene. Personlig kontakt er viktig i alle saker, og da er det greit å møtefasiliteter som kan være med på å skape gode relasjoner, sier han.

Nærmere 40 millioner

Jørstad er stor på eiendomsrett, skipsfart og kontraktsrett.

– Vi tre har bredt kompetanseområder slik at vi kan ta de fleste saksområder. Det at vi har fått Bahr med i staben gjør at vi har en som tar straffesaker, sier han.

Cefo-bygget er nylig oppusset for nærmere 40 millioner kroner. Den unike fasaden er blitt noe folk legger merke til. Bygget som er porten til sentrum, ligger ved riksveien, har en fasade av glass, det er investert i ekstra støydemping i vinduene.

Huseier Sigve Bertheussen har sagt til Harstad Tidende at alle leietakere får spesialsydde løsninger. Den største leietakeren er Oljedirektoratet. I tillegg er Cefoselskapene, Ohpas, Intmed, Helseapps og Troms fylkeskommune leietakere.