– Jeg tenker at hvis man ikke tør å satse, så kan man heller aldri vinne. Da jeg fikk tilbudet om stillingen takket jeg ja.

Det forteller Storhaug Haugli, eier og daglig leder av Life Harstad.

Helsekostbutikk

For drøyt en uke siden var hun i møte med markedssjef i Arctic Eiendom, Henning Eliassen, som blant annet hadde utlyst annonsen. Der ble det forklart at Arctic Eiendom var på utkikk etter en seriøs aktør for å drive helsekostbutikk på Bysenteret.

– Jeg skjønte da at Eliassen så på meg som en som kunne drive den type butikk, forklarer hun.

Ifølge Lifes hjemmeside er helsekostbutikken Norges og Nordens ledende handelsplass for helsekostprodukter.

Storhaug Haugli forteller at man kan ha inntrykk av at Life bare selger kosttilskudd. Dette er ifølge henne feil.

– I oppstarten blir jeg å ha mye av alt. Det kommer til å være alt fra treningstilskudd til økologiske matvarer. Jeg blir ikke bare å ha det man inntar kroppen, men også kremer til for eksempel barn, sier hun.

Oppstart i august

Foreløpig er det uklart hvilke lokale Life vil få på Bysenteret. Tidligere skrev Harstad Tidende at det var to butikker Arctic Eiendom så for seg på Bysenteret. Den ene var neglesalong og den andre Life-butikk. Storhaug Haugli regner med oppstart 1. august.

– I starten blir det bare meg, men etter hvert regner jeg med å ansatte et par til, forklarer hun.

– Jeg har ikke snakket med så mange om at jeg skal starte butikk på Bysenteret, så de kommer til å bli forfær når de leser om det i avisa, humrer hun.

Markedsføring

Storhaug Haugli forteller at markedsføring er også en viktig faktor når det kommer til å drive butikk.

– Det er viktig å vise hva man tilbyr, og da kommer sosiale medier inn. I første omgang vil jeg bruke Facebook, sier hun.

Videre forteller hun at hun også har et brennende ønske om å samarbeide med de lokale treningssentrene i Harstad.

Bysenteret satser hardt i 2018 og håper å få på plass så mange nye butikker at det er helt fullt før utgangen av året, sier markedssjef Henning Eliassen. Foto: Lars Richard Olsen