Landets raskets voksende dagligvarekjede feiret seg selv onsdags kveld, og butikksjef June Warberg kunne juble litt ekstra over at Extra Evenskjer ble kåret til regionvinner i Midt- og Nord-Norge, melder Coop Nord i en pressemelding torsdag.

Onsdag kveld var alle butikksjefene i Extra samlet for å feire innsatsen og fremgangen i kjeden.

– Det er helt fantastisk å se hvor bra det går med Extra-konseptet og butikkene våre, og da er det ekstra gøy med en kveld som denne! Extra Evenskjer kan vise til imponerende resultater i 2017, og de ansatte skal ha all ære for den jobben de utfører hver dag for å skape en best mulig butikk for våre kunder og medeiere, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra.

Extra Evenskjer kan skilte med 750 kvadratmeter salgsareal og en omsetning i 2017 på 57,2 millioner kroner. Butikken har 20 ansatte. – Vi er utrolig stolte over å ha en regionvinner i vårt samvirkelag, sier Raymond Kristiansen, driftsdirektør i Coop Nord.

– Extra Evenskjer er en svært bra og veldrevet butikk, som alltid fremstår som innbydende for våre kunder og medeiere. Butikksjef June Warberg og alle ansatte har gjort en kjempejobb, og vi er glade for å ha så dyktige ansatte i vårt samvirkelag, avslutter han.