Harstad Tidende omtalte prosjektet på Gangsås i september.

– Prosjektet i Harstad i Gangsås allé er vårt første i Harstad. Jeg har tidligere engasjert meg i Tromsø og Bodø. Eiendommen i Harstad ble kjøpt av en annen boligutvikler, fortalte Bjørvik i fjor.

– Siden september I 2017 har vi jobbet videre med prosjektet. Vi har i hele prosessen vært i god dialog med Harstad kommune. Vi bruker Norconsult til planarbeidet.

– Det er en god del arbeid gående med kommunale vann- og avløpsanlegg i det aktuelle området. Etter det jeg erfarer så er dette inne i en anbudsrunde lokalt med frist 30. april, sier Bjørvik.

– Vi forholder til Harstad kommune og hva som skjer i det aktuelle området vi har planer om å bygge fem blokker i. Vi må bare ta tiden til hjelp.

– Eiendommen ble vedtatt detaljregulert i desember og vi siden da jobbet med arkitekter for videreutvikling og presentasjon av innholdet i blokken. Totalt er det snakk om 80 leiligheter, sier boligutvikleren fra nord.

– Jeg har et håp om at vi i løpet av ettersommeren kan presentere salgsprospekter på de planlagte leilighetene i Gangsås allé, sier Tom Bjørvik, om fremdriften i boligprosjektet på Gangsås i Harstad.

Blokkenes høyde varierer mellom fire-fem og syv etasjer. Det skal legges til rette for parkeringsanlegg under bakken.

Inveto eies og drives av Andenes-mannen, Tom Bjørvik, som har 20 års erfaring fra byggherresida. Han er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg ved UiT Narvik og er etablert med selskap i Oslo.