UiT runder 50 år - Jubel i Harstad 8. mai:

Dagny inntar Nordic Hall

Artisten Dagny kommer til Harstad når UiT – Norges arktiske universitet feirer 50 år i 2018.

Artisten Dagny kommer til Harstad når UiT – Norges arktiske universitet feirer 50 år i 2018. Her fra Bakgården 2017.   Foto: Frank R Roksøy

MARKERING:- Jubel i Harstad er eksamensprosjektet til studentene ved årsstudiet i praktisk prosjektledelse ved Handelshøyskolen ved UiT i Harstad, opplyser Lena Korsnes (foran). Her sammen med Inger Lise Eilertsen og Victor Nicolaisen.  Foto: Tore Skadal

nyheter

Tromsø-jenta med sterke aner i Harstad holder esklusiv konsert i Nordic Hall. Det skjer på tampen av dagen når byen inviteres til jubileumsarrangementet Jubel i Harstad 8.mai.

- Jubel i Harstad er eksamensprosjektet til studentene ved årsstudiet i praktisk prosjektledelse ved Handelshøyskolen ved UiT i Harstad, opplyser Lena Korsnes, som er prosjekterleder for Jubel i Harstad 8. mai.

- Vi er en sammensatt gjeng, både i alder og erfaringsbakgrunn. Sammen er vi gitt oppdraget med å arrangere et 50-års jubileumsarrangement for UiT, sier hun.

Resultatet er en dag fylt med aktiviteter:

• Jubileumsfrokost for næringslivet.

• Workshops for barn og unge .

• Jubileumskafé for byens befolkning.

• Jubileumsfest og konsert med DAGNY i Nordic Hall.

Fullt program: www.uit.no/50/jubel,

Under åpningen blir det velkomsttaler og paneldebatt, der vi tar opp UiTs betydning i fortid, nåtid og, først og fremst, fremtid.

Rektoratet deltar her, og studentrepresentant, ordfører og representanter fra nærings- og kulturliv er invitert til panelet, melder Lena Korsnes, om jubileumsfesten i regi av Jubel i Harstad 8.mai.