Joker Hamnvik kåret til «Årets butikk»:

Fikk 12.000 flere kunder

Joker Hamnvik gikk til topps og fikk den gjeveste prisen av dem alle. Den ble overrakt under et kjøpmannstreff på Gardermoen onsdag 07. mars.

HEDER: Kjededirektør i Joker, Kjell Arne Bjerklund, var på plass for å gratulere Siv Heggen som tok imot prisen på vegne av Joker Hamnvik i forrige uke. Foto: Privat 

nyheter

– Hos Joker Hamnvik får ikke kunder bare matvarer, men også posten sin, latter, smil og en hyggelig prat som gjør dagen bedre for de aller fleste, kunne juryen lese opp fra begrunnelsen.

Rørt vinner

Det var en svært overrasket og rørt Siv Heggen som tok imot prisen foran over 700 kollegaer onsdag kveld. Hun fikk blomster, diplom og en sjekk på 50.000 kroner til butikken i Ibestad kommune.

– Dette er helt utrolig, sa en nesten målløs Siv Heggen fra scenen

Kjededirektør i Joker, Kjell Arne Bjerklund, sier det har vært en vanskelig oppgave å kåre én vinner blant de 466 butikkene rundt om i det ganske land.

– Det er et luksusproblem å ha så mange gode butikker å velge blant, men jeg føler at vi har kommet fram til en veldig verdig vinner i Siv Heggen og Joker Hamnvik, forteller han.

VINNER: - Dette er helt utrolig, sa Siv Heggen etter at hun fikk vite at nettopp Joker i Hamnvik stakk av med den gjeveste prisen. Foto: Privat 

 

Fremst innen flere områder

Hvert år deler Joker-kjeden ut prestisjeprisen «Årets butikk». Da blir den beste Jokerbutikken i hver region rundt om i landet hedret, i tillegg til at det kåres én hovedvinner blant disse.

Utmerkelsen gis til de fremste butikkene innen områdene kundetilfredshet, utvikling på fokusområdene i kjeden, årsresultat og lokalt engasjement innen hver region.