Mistet bok hun hadde jobbet med i ett år:

Sophie Elise: - Jeg ble ranet i Paris

Alt var perfekt i Paris i tre dager, men helt på tampen av oppholdet gikk alt galt.
nyheter

Kun en halvtime før Sophie Elise Isachsen, toppbloggeren fra Harstad, skulle dra til flyplassen ble hun ranet på hotellet av det hun kaller "en godt voksen mann".

- Han forsvant med både ryggsekken min fra Louis Vuitton, kameraet mitt, macbooken min, mobil og pass. Videre fulgte noen øyeblikk med sjokk og jeg satt meg bare ned på gulet for å gråte, helt handlingslammet før Charlotte nærmest dro meg på spring ut i gatene og etter den aktuelle mannen.

Isachsen sier at de løp på kryss og tvers i gatene og jeg ropte og gråt om hverandre.

- Men vi forsto raskt at vi ikke kom til å nå han igjen.

Det verste var ikke tapet av en kjempedyr ryggsekk, kamera, mobil og pass, sier Isachsen på sitt populære nettsted.

- Det verste er boken min. Hele boken som jeg har jobbet på i ett år lå på macbooken min som nå er forsvunnet. Det klarer jeg neste ikke å tenke på uten å bli fysisk dårlig.. Jeg er så lei meg over det at jeg rett og slett ikke kan tenke på det nå.

(saken fortsetter under bildet)

  Foto: Sophieelise.blogg.no

 

Isachsen gir skryt til politiet og var mandag i hjembyen Harstad der hun får hjelp fra pappa.

- Det var flaks at jeg skulle hit akkurat nå, perfekt å være her når jeg må ordne med pass, forsikringer og alt (som pappa stiller opp på, takk Gud).

Isachsen ga ut sin første bok, Forbilde, i 2016 til gode salgstall. Les mer om boka her.


Boksuksess for Sophie Elise

Harstad-bloggeren Sophie Elise Isachsen håver inn penger som forfatterdebutant.