Det sier gårdeier, Stig Lind, om det pågående arbeidet i bygget i gåagata i Harstad som har huset som i sin tid har huset en platebar og senere en skobutikk.

– Vi har hyret inn PEAB til å gjøre renoveringen av bygget. Planene for andre etasje er klar. Det skal bli en leilighet for utleie på 100 kvadratmeter, sier Lind.

– Jeg vet ikke hva som kommer i første etasje. Jeg satser på utleie av disse lokalene. Jeg hadde i utgangspunktet planlagt en lampebutikk, men jeg har nå slått fra meg tanken, sier Lind.

– Jeg tror det må være en annen virksomhet i lokalene. Noen her i byen klare å kombinere butikk og nettbutikk i sentrum. Det er kanskje noe innen den retningen som vil være aktuelt, sier Lind.

Han er åpen for dem som måtte være interessert i å etablere seg i bygget.

– Vi kommer til å fjerne trappen som gikk opp fra 1. etasje til 2. etasje i bygget. Dermed blir det store flater på 150 kvadratmeter til de som skal inn i 1- etasje. Inngangen til leiligheten i andre etasje vil skje bra bakgården, sier Lindf om hvilke planer han har får bygården i sentrum av Harstad.

– Jeg håper at alt det utvendige skal være ferdig til 17. mai. Dat blir det en bra fasade på bygget på nasjonaldagen. Så vil det innvendige falle på plass etter hvert som det blir klart hvem som skal leie lokalet, sier Stig Lind.

UTLEIE: – Det blir leilighet i andre etasje og butikklokale for utleie i 1.-etasjer i bygget i gågata, sier Stig Lind (t.h). Her sammen med Kaj-Bjørnar Olsen . Foto: Åse Hjelvik