Jazzkonsert i Fårebygget

Onsdag 14. februar er det duka for jazzkonsert på Fårebygget galleri og atelier.

FÅREJAZZ: Alan Barnes. Foto: Privat  Foto: privat

spiller:: Roy Nikolaysen på trompet/flygelhorn. Foto: Privat  Foto: Picasa

nyheter

Det er bassisten Oddmund Finnseth fra Sortland som har kommet med dette flotte tilbudet: Alan Barnes kvintett, opplyser Anne Semb.

Bandet består av Alan Barnes på sax (London) Roy Nikolaysen på trompet/flygelhorn (Gjøvik), Roger Johansen trommer (Bodø), Øystein Nordvoll gitar (Tromsø) og Oddmund Finnseth bass / scatsang(Sortland).

Bandet spiller egne komposisjoner + standardlåter og noen lite spilte jazzlåter. Stilen er utadvendt, swingende, harmonisk og melodisk jazz. De tar sikte på god kommunikasjon med publikum. Ofte med islett av spontan humor, spesielt fra Alan Barnes, som er en mester i engelsk» understatment humor».

- Dette oppstår ofte i direkte kommunikasjon med folk i salen, opplyser Anne Semb, foran konserten med Alan Barnes kvintett. De er på turner og besøker: Tromsø, Sortland, Kvæfjord og Dverberg. Bandet ønsker publikum velkommen og garanterer «fot», meldes det fra arrangøren i Kvæfjord.