Gikk for fulle hus i Tromsø, nå står Harstad for tur - Mossa kommer også

Det blir en forestilling i kjent rorbu-stil.

TILBAKE: Trond Myhre (venstre) og Tore Skoglund.  Foto: DANIEL LILLEENG

nyheter

– «Du skal høre mye» vekkes til live, denne gang i Harstad. Tore Skoglund og Trond Myhre tar med seg gjester og kommer til Harstad kulturhus 16. mars, skriver presseansvarlig Anita Søderlind Andersen i en pressemelding.

I november 2017 ble fire show utsolgt på The Edge i Tromsø, og det ble satt opp ekstraforestilling.

Det populære underholdningsprogrammet Du skal høre mye ble i 2004 tatt av sendeskjemaet til NRK etter 17 år og 250 programmer. I slutten av november ble humorduoen Tore Skoglund og Trond Myhre gjenforent på The Edge.

– Vi er særdeles lykkelige over at så mange har ventet på oss i alle årene siden vi avsluttet TV-produksjonen. Nå skal vi bruke tiden godt og sørge for at lattermusklene får trimmet seg, sa Tore Skoglund til iTromsø i oktober.

Billettene til julebordshowet i Tromsø ble lagt ut for salg i slutten av august. En drøy måned etterpå var billettene revet bort av både private og bedrifter som ønsket å se gjenforeningen.

– Tore Skoglund og makker Trond Myhre presenterte hundrevis av gjester og tusenvis av historier på TV i den populære tv-serien fra Rorbua i Tromsø. Så mye latter og sterke inntrykk har det blitt, at Skoglund og Myhre selv er overrasket over at de fortsatt er i live. Men så er det kanskje nettopp derfor de har latt seg overtale til denne historiske gjenforeningen, skriver Andersen om forestillingen i Harstad.

– De har samlet et kruttsterk lag av musikere og fortellere, og det blir gjensyn med kjente historier og figurer, samt en rekke andre gjester som vil bidra i forestillingen på sin ferd gjennom landet.

Gjester er Tor Hamnes, Torgeir Schau og Mossa.