Forsinket HRS-kort

HRS-kortet er forsinket melder HRS til sine kunder i Harstad-området.

FORSINKET: HRS-kortet er forsinket melder HRS til sine kunder i Harstad-området. 

nyheter

Kortet er forsinket fra leverandør, men kundene vil få levert avfallet grattis da en har en reserveløsning på plass, skriver HRS i en sms-meldingene til sine kunder tirsdag 2. januar.

HRS-kortet er forsinket melder HRS til sine kunder i Harstad-området.

I 2017 ble det endelig innvilget at også innbyggere i Narvik og Harstad kommune skal ha noe levering av grovavfall inkludert i renovasjonsavgiften. Det ble derfor bestemt at alle husholdninger skal kunne levere seks kubikk grovavfall

per kalenderår uten å betale ved levering.

For mange kommuner vil ikke innføring av HRS-kortet bety annet enn at man må huske å ta med seg kortet når man skal levere grovavfall på miljøstasjonen. Dette er for at vi skal kunne registrere mengder i våre systemer.

For Narvik og Harstad vil det føre til noen endringer når man skal levere grovavfall. I tillegg må man selvsagt ha med seg HRS-kortet ved levering av grovavfall, meldte HRS til sine kunder i midten av desember.

Kortet har dessverre vært forsinket i produksjonen, men sendes ut i starten av januar. Det er registrert på adressen, og ikke personen. Det betyr at kortet er personlig og kan ikke brukes av andre. Det er heller ikke mulig å bruke kortet for å levere avfall for bedrifter. Dersom du flytter, skal også HRS-kortet ligge igjen i boligen. Som en midlertidig løsning, ettersom kortet er forsinket, kan du likevel levere grovavfall uten at du har fått kort. Når kortene er sendt ut, må du huske å ha med kort for å kunne levere grovavfall, skriver HRS om bruken.

I borettslag vil kortene sendes til formann/leder i borettslag og fordeles fra vedkommende, opplyser HRS.