Info-direktør (1 år) varslet sprengning i barnehagen

- Gå i dekning. Dette kan bli heftig.

Eddik og bakepulver er heftige greier, i sandkassen i Barnly barnehage. Foto: Privat 

nyheter

Fikk du med deg denne meldinga fra Harstadpakken, i anledning sprengningsarbeid i Harstadåstunnelen:

- Mens vi graver og sprenger oss de siste metrene inn til rømningstunnel nord i Kirkeparken, så driver nærmeste nabo, barna i Barnly barnehage, sitt eget anleggsarbeid. Det er viktig med varsling og i dag (13. oktober) fikk vi dette varslet fra informasjonsdirektøren (1 år) i barnehagen:

- Barnely barnehage varsler Harstadpakken om sprenging i sandkassen kl. 13.30 i dag. Det varsles etter vanlig prosedyre med et pulserende signal og etter salven er gått av med et langt signal. Gå i dekning dette kan bli heftig. NB! Spørsmål kan stilles til vår informasjonsdirektør som er fylte 1 år i august.

Harstadpakken svarer:

- Eddik og bakepulver er heftige greier - takk for tidlig varsling! Vi forventer oversendt salverapport med rystelsesmåling umiddelbart etter sprengning.