Sanna er fortsatt på beina, tross alt

Beinhinnebetennelse i begge beina har så langt ikke stoppet Sanna i hennes vandring fra Sortland til Skedsmokorset.

47 MIL IGJEN: Sanna Lier Finsrud (21) tror hun skal greie de siste 47 milene selv om beina er vonde og betente.  Foto: Gaute Bergsli

nyheter

Det er én måned og 91 mil siden Sanna Lier Finsrud begynte å gå fra Sortland til Skedsmokrysset og siden da har hun trampet av gårde bortimot hver dag. Målet om å gå hele veien fra Sortland til Skedsmokorset er absolutt innen rekkevidde, til tross for at beina begynner å merke belastningen.

- Det var noen dager i forrige uke at jeg tenkte at jeg ikke kunne fortsette om ikke beina ble bedre, men nå har jeg hatt noen hviledager i Trondheim i helgen og nå føles det bedre. Jeg har en del venner som studerer der, så det var hyggelig å ta en ordentlig stopp der, sier Finsrud.