Mor og datter vant 2,9 millioner hver

Jubelen sto i taket. Datter Jannike Marie Stenvold og mor Solgunn Elisabeth Kristoffersen vant over 2,9 millioner kroner hver seg denne lørdagen.

VANT: Sjansen for få syv rette i lotto denne lørdagen var en av 5,4 millioner. En mor og datter som spilte de samme lottotallene, slo oddsen. Illustrasjonsfoto 

nyheter

Denne helga ble det hele fem vinnere av syv rette på Lotto. De vant 2.955.570 kroner. Blant de var to kvinner fra Troms, som skulle vise seg å være mor og datter, skriver Norsk Tipping (NT) i en pressemelding.

– Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, uttalte Jannike Marie Stenvold (35), ifølge NT.

Den berømte telefonen fra Hamar skulle også Solgunn Elisabeth Kristoffersen få. Da Norsk Tipping nådde fram til kvinnen i Skånland hadde allerede datteren vært på tråden.

– Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner.

Kristoffersen kunne ikke tro det var sant at både hun og datteren hadde vunnet over 2,9 millioner hver seg.

– Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs.

– Nå skal jeg ta meg en ferie i hvert fall. I tillegg har jeg flere barn og barnebarn.

Ifølge Norsk Tipping var datteren også i sjokk da telefonen ringte fra Hamar.

Dette er lykkerekka for de to Troms-vinnerne, som var to av fem stykker som hadde syv rette denne lørdagen: 6 – 9 – 15 – 27 – 29 – 30 – 34. Tilleggstall: 3.